My Little Toothbrush Kids Game

My Little Toothbrush Kids Game 1.0.4

Help de kinderen om vroeg in de ochtend opstaan ​​en doen al de eerste taak als wakker worden, om uit het bed en de dag beginnen met een frisse start.

Help de kinderen om vroeg in de ochtend opstaan ​​en doen al de eerste taak als wakker worden, om uit het bed en de dag beginnen met een frisse start.

Help de kinderen om vroeg in de ochtend opstaan ​​en doen al de eerste taak als wakker worden, om uit het bed en de dag beginnen met een frisse start. Bereid uw eigen tandpasta met de beste combinaties van de gezondste vruchten en sommige medische aanvulling erin en vul het in de tandpasta deksel. Help de kinderen om hun tanden poetsen, het reinigen van alle ziektekiemen, verwijder het voedsel vast te zitten in tussen hun tanden met een tandenstoker en zoveel verantwoordelijk leuke opdrachten die u zal helpen alle elementaire dingen in het leven die we doen in de ochtend leren. Kenmerken: 1) Zo veel verschillende kinderen worden opgevangen met veel verschillende activiteiten. 2) Leer veel verschillende belangrijke dingen voor onze mond schoon te houden van ziektekiemen. 3) Leer om een ​​tandpasta te maken op uw eigen met de beste materialen toegevoegd in het. 4) Doe veel verschillende activiteiten en genieten van een zorg nemer van zoveel schattige kinderen. 5) Dit spel delen met je vrienden en geniet van het spelen met hen. Over Gameiva GameIva brengt u de nieuwste creaties van de meeste geliefde categorieën van games en apps die allemaal enorm geliefd zijn door kinderen. We zijn volledig toegewijd aan het bouwen gebruiksvriendelijk spelletjes gerelateerd aan plezier en leren voor een betere educatieve familiarities en plezier voor kinderen. Blijf bij ons voor de laatste updates van GameIva op Google Play en meer van educatieve games. Ons bereiken op: http://www.gameiva.com/ Volg ons op Google plus: https://plus.google.com/u/1/103216636896495275888/posts Net als wij: https://www.facebook.com/GameIvaGames Volg ons: https://twitter.com/GameIva Bekijk onze video's spel: https://www.youtube.com/channel/UCi8kgM_D4XgQPgYYA8BPnKA We zullen blij zijn met uw reactie. Neem contact met ons op elk moment voor eventuele vragen en suggesties op wecare@gameiva.com.
My Little Toothbrush Kids Game

Download

My Little Toothbrush Kids Game 1.0.4